​Panton El & Automation

​Hardware​

Panton El & Automation er i særdeleshed en konstruktionsvirksomhed. Der findes uendeligt mange automationssystemer og produkter, som vi gør brug af. Vi er ikke berøringsangst, men vi har vores erfaringer for hvert fabrikats gode og mindre-gode sider.

​​

Vi installerer, tilpasser og ombygger PLC-styringer fra OMRON, Siemens S7, Schneider Electric og Allen-Bradley.​

Vi foretrækker HMI- og TouchPLC-løsninger fra Pro-face, men vi har også erfaring med Siemens og OMRON.​

Vi installerer scannere, stregkodelæsere, aftastere og fotoceller fra Sick og OMRON, men vi har også erfaring med niveau-, flow- og tryktransmittere fra VEGA og Endress+Hauser.

​​

Frekvensomformere/VFD/VSD – Alt efter motoreffekt, integration og funktion bruger vi Danfoss, ABB, Schneider Electric og OMRON.

​​

Vi konstruerer styretavler efter DS/EN 60204-1 og strækstrømstavler og kapslinger efter DS/EN 61439 på eget værksted.​

Har du en forespørgsel?

Har du brug for et tilbud, vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

blue_border

"Fantastisk og enestående service"

Fantastisk og enestående service! Kasper Panton er sublim og virkelig dygtig, samt yder et enormt højt serviceniveau. Panton El og Automation har mine varmeste anbefalinger.

Sebastian Bach

"Yderst professionelt forløb med Panton"

Yderst professionelt forløb med Panton el.
Hele forløbet var vældig behageligt, der er ikke en finger at sætte på hverken service eller kvalitet! Jeg kan varmt anbefale Panton El, til alle opgaver.

Anders Thomsen

"Meget tilfreds"

Super forløb ifm. køb af hybrid bil og opsætning af udstyr til opladning. Jeg fik min oplader og alt hvad der skulle til for at jeg nu er 100% klar til at lade min hybrid.

Lasse Faurholt

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

kontaktoplysninger

blue_border

Panton El og Automation​ A/S

Tinvej 8B, 4100 Ringsted

Telefon: 2829 6038

E-mail: kp@pantonel.dk

linkedin_121

Om virksomheden

blue_border

Alsidig el-, elektronik og automationsvirksomhed med kunder lokalt, regionalt og nationalt. Vi har en bred erfaring med opgaver inden for Healthcare, hospitaler, boligforeninger, fødevareindustri, off-shore, ladestandere