​Healthcare

​Ophængningssytemer​

Vi har siden år 2004 haft et tæt samarbejde med John Panton TEKNIK ApS, som leverer og installerer alle former for mekaniske ophængningssystemer.

​Det kan være alt fra hovedskinner for røntgenudstyr til kontrastsprøjter og stråleafskærmning. Ofte indgår specialkonstruerede stativer, afstandsstykker og afdækninger, som tilpasses netop denne installation. Kvalitet og finesserne er altid i top.

Det giver ofte god mening at have et tæt samarbejde, da mekanik og el/elektronik ofte hænger tæt sammen. Vi assisterer hinanden på tværs af faglige skel. Det oplever vores kunder som god og fleksibel opgaveudførsel, med gode resultater til følge.

​​

Læs mere om John Panton TEKNIK her www.pantonteknik.dk.​

Har du en forespørgsel?

Har du brug for et tilbud, vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

blue_border

"Fantastisk og enestående service"

Fantastisk og enestående service! Kasper Panton er sublim og virkelig dygtig, samt yder et enormt højt serviceniveau. Panton El og Automation har mine varmeste anbefalinger.

Sebastian Bach

"Yderst professionelt forløb med Panton"

Yderst professionelt forløb med Panton el.
Hele forløbet var vældig behageligt, der er ikke en finger at sætte på hverken service eller kvalitet! Jeg kan varmt anbefale Panton El, til alle opgaver.

Anders Thomsen

"Meget tilfreds"

Super forløb ifm. køb af hybrid bil og opsætning af udstyr til opladning. Jeg fik min oplader og alt hvad der skulle til for at jeg nu er 100% klar til at lade min hybrid.

Lasse Faurholt

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

kontaktoplysninger

blue_border

Panton El og Automation​ A/S

Tinvej 8B, 4100 Ringsted

Telefon: 2829 6038

E-mail: kp@pantonel.dk

linkedin_121

Om virksomheden

blue_border

Alsidig el-, elektronik og automationsvirksomhed med kunder lokalt, regionalt og nationalt. Vi har en bred erfaring med opgaver inden for Healthcare, hospitaler, boligforeninger, fødevareindustri, off-shore, ladestandere