​Healthcare

​​Opstilling, nedtagning og vedligehold

Vi har assisteret to af branchens store systemintegratorer som underleverandører ifm. opstilling af røntgenudstyr gennem flere år.

​​

Opstilling af medicinsk udstyr foregår normalt ved at trænede teams foretager installationen i et klargjort rum med tilhørende teknikrum. Vi supplerer med ekspertise, udstyr og man power, f. eks. ved levering og idriftsætning af UPS, video- og audioudstyr, re-design af Power Distribution Units, og andet el og elektronisk udstyr.​

​Panton El & Automation tilbyder at assistere ifm. klargøring af lokaler og teknikrum før, under og efter scannere og andet medicinsk udstyr installeres. Vi har flere dygtige samarbejdspartnere inden for bygge og anlæg på Sjælland, som vi har fuld tillid til. Vi tilbyder at være både el-entreprenør og totalleverandør, f.eks. hvor gulve renoveres, vægge males og lofter moderniseres.

​Har I brug for en ekstra hånd ifm. vedligehold af medicinsk udstyr er vi parate til at assistere med vedligehold efter fabrikantens forskrifter og anvisninger. Herunder er vi klar til at gennemgå den nødvendige træning.

Har du en forespørgsel?

Har du brug for et tilbud, vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

blue_border

"Fantastisk og enestående service"

Fantastisk og enestående service! Kasper Panton er sublim og virkelig dygtig, samt yder et enormt højt serviceniveau. Panton El og Automation har mine varmeste anbefalinger.

Sebastian Bach

"Yderst professionelt forløb med Panton"

Yderst professionelt forløb med Panton el.
Hele forløbet var vældig behageligt, der er ikke en finger at sætte på hverken service eller kvalitet! Jeg kan varmt anbefale Panton El, til alle opgaver.

Anders Thomsen

"Meget tilfreds"

Super forløb ifm. køb af hybrid bil og opsætning af udstyr til opladning. Jeg fik min oplader og alt hvad der skulle til for at jeg nu er 100% klar til at lade min hybrid.

Lasse Faurholt

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

kontaktoplysninger

blue_border

Panton El og Automation​ A/S

Tinvej 8B, 4100 Ringsted

Telefon: 2829 6038

E-mail: kp@pantonel.dk

linkedin_121

Om virksomheden

blue_border

Alsidig el-, elektronik og automationsvirksomhed med kunder lokalt, regionalt og nationalt. Vi har en bred erfaring med opgaver inden for Healthcare, hospitaler, boligforeninger, fødevareindustri, off-shore, ladestandere