​Opstilling, nedtagning og vedligehold

Vi har assisteret to af branchens store systemintegratorer som underleverandører ifm. opstilling af røntgenudstyr gennem flere år.

Opstilling af medicinsk udstyr foregår normalt ved at trænede teams foretager installationen i et klargjort rum med tilhørende teknikrum. Vi supplerer med ekspertise, udstyr og man power, f. eks. ved levering og idriftsætning af UPS, video- og audioudstyr, re-design af Power Distribution Units, og andet el og elektronisk udstyr.​

​Panton El & Automation tilbyder at assistere ifm. klargøring af lokaler og teknikrum før, under og efter scannere og andet medicinsk udstyr installeres. Vi har flere dygtige samarbejdspartnere inden for bygge og anlæg på Sjælland, som vi har fuld tillid til. Vi tilbyder at være både el-entreprenør og totalleverandør, f.eks. hvor gulve renoveres, vægge males og lofter moderniseres.

Har I brug for en ekstra hånd ifm. vedligehold af medicinsk udstyr er vi parate til at assistere med vedligehold efter fabrikantens forskrifter og anvisninger. Herunder er vi klar til at gennemgå den nødvendige træning.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen med dit telefonnummer og en kort beskrivelse af den opgave du ønsker udført, og vi vil kontakte dig snarest muligt med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt