​Godt begyndt er halvt fuldendt

​Projektering​

For-projektering før tilbudsgivning eller udbud indgår altid i større eller mindre grad, når en leverance bestilles hos Panton El & Automation. Vi tilbyder vores kunder at projektere nye maskinstyringer og anlæg.

​​

Har du en god idé, men mangler I en el/automationsteknisk sparringspartner, hvor der ikke er langt fra idé til løsning, så kontakt Kasper Panton.​

Risikovurdering er vi i el-branchen vant til. Dette kan være ift. arbejde-under-spænding, risici for maskinnedbrud, osv. Når maskiner konstrueres, skal alle risici ved maskinen kortlægges, vurderes og imødegås. Alt dette skal dokumenteres. Vi anvender standarden EN 12100 til dette.

Har du en forespørgsel?

Har du brug for et tilbud, vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

blue_border

"Fantastisk og enestående service"

Fantastisk og enestående service! Kasper Panton er sublim og virkelig dygtig, samt yder et enormt højt serviceniveau. Panton El og Automation har mine varmeste anbefalinger.

Sebastian Bach

"Yderst professionelt forløb med Panton"

Yderst professionelt forløb med Panton el.
Hele forløbet var vældig behageligt, der er ikke en finger at sætte på hverken service eller kvalitet! Jeg kan varmt anbefale Panton El, til alle opgaver.

Anders Thomsen

"Meget tilfreds"

Super forløb ifm. køb af hybrid bil og opsætning af udstyr til opladning. Jeg fik min oplader og alt hvad der skulle til for at jeg nu er 100% klar til at lade min hybrid.

Lasse Faurholt

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

kontaktoplysninger

blue_border

Panton El og Automation​ A/S

Tinvej 8B, 4100 Ringsted

Telefon: 2829 6038

E-mail: kp@pantonel.dk

linkedin_121

Om virksomheden

blue_border

Alsidig el-, elektronik og automationsvirksomhed med kunder lokalt, regionalt og nationalt. Vi har en bred erfaring med opgaver inden for Healthcare, hospitaler, boligforeninger, fødevareindustri, off-shore, ladestandere