​Healthcare

​CCTV / Videoovervågning​

Vi har siden år 2016 installeret faste og fjernbetjente CCTV-systemer ifm. levering af nye scannere. Det har været med stor succes. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra radiograferne, som især nævner billedkvaliteten og betjening som værende helt i top. Vi tør godt sige, at vi leverer det bedste system i branchen.

​Systemet består normalvis at to-tre kameraer, som kan være faste eller fjernbetjente, som placeres i scanner-rummet. I operatørrummet opsættes en monitor – normalvis 24” fladskærm og en video controller.​

Hele systemet kan styres og kontrolleres med en mus, som placeres på bordet.

​​

En installation udføres normalvis over to arbejdsdage og afsluttes med en overlevering og træning af brugerne/radiograferne. Med systemet følger brugsanvisning på dansk, el-diagrammer og software backup.

​Kontakt Kasper Panton for at høre nærmere.​

Se eksempel på arbejde

Har du en forespørgsel?

Har du brug for et tilbud, vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

blue_border

"Fantastisk og enestående service"

Fantastisk og enestående service! Kasper Panton er sublim og virkelig dygtig, samt yder et enormt højt serviceniveau. Panton El og Automation har mine varmeste anbefalinger.

Sebastian Bach

"Yderst professionelt forløb med Panton"

Yderst professionelt forløb med Panton el.
Hele forløbet var vældig behageligt, der er ikke en finger at sætte på hverken service eller kvalitet! Jeg kan varmt anbefale Panton El, til alle opgaver.

Anders Thomsen

"Meget tilfreds"

Super forløb ifm. køb af hybrid bil og opsætning af udstyr til opladning. Jeg fik min oplader og alt hvad der skulle til for at jeg nu er 100% klar til at lade min hybrid.

Lasse Faurholt

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

kontaktoplysninger

blue_border

Panton El og Automation​ A/S

Tinvej 8B, 4100 Ringsted

Telefon: 2829 6038

E-mail: kp@pantonel.dk

linkedin_121

Om virksomheden

blue_border

Alsidig el-, elektronik og automationsvirksomhed med kunder lokalt, regionalt og nationalt. Vi har en bred erfaring med opgaver inden for Healthcare, hospitaler, boligforeninger, fødevareindustri, off-shore, ladestandere