Ladestander​

Ladestandere - erhverv og boligforeninger

Har du mulighed for at oplade, hvor du bor? Det er ikke en selvfølgelighed for lejere eller udlejere. Man skal også stille spørgsmålet, om det elektriske system kan klare den øgede belastning, det betyder at oplade en elbil. Det er alt sammen noget, som vi kan svare på og løse.

Panton El & Automation tilbyder jer en komplet løsning med alt - fra gravearbejde og elinstallation til valg og drift med ladeoperatør. Vi sætter en ære i en færdig løsning!

Vi tilbyder en analyse af jeres nuværende installationer og tilbyder altid en måling over flere døgn, så I ved hvilken kapacitet i allerede har.

For at kunne oplade hurtigt og sikkert skal du installere ladestander med mindst sikkerhedsniveau Mode 3. Et ladepunkt er specielt designet til opladning af elektriske køretøjer. En ladestander fra Panton El & Automation har to store fordele i forhold til opladning direkte fra en standard stikkontakt:

 • Vi kan kontinuerligt styre opladningen, så elinstallationen ikke overbelastes. Den effekt som boligforeningen eller virksomheden har i overskud afsættes til opladning af de tilsluttede biler. Ofte behøves hovedforsyningen ikke udvides - med vores løsning!
 • I har adgang til den billigste strøm hjemme. Med vores løsninger får I refusion for el-afgiften (år 2021: 1,12kr/kWh)
 • Administrationen og driften kan håndteres af en ladeoperatør – Vi anbefaler Spirii, som udmærker sig ved
  • minimal binding
  • laveste omkostninger
  • mest seriøse operatør på markedet. Desuden anbefaler FDM også Spirii!

​Vi er erfarne og uddannede i at udføre komplette ladeløsninger. Vi kan løse alt fra tilmelding hos forsyningsselskabet og udførsel af ny transformer-installationer, tavler og kabelanlæg til service og vedligehold af ladestandere. 

Fladkabelinstallation

Til parkeringskældre og andre steder, hvor der er bygningsdele at fastgøre kabelinstallationen bruger vi bl.a. eWall kabelinstallationer. Der er væsentlige fordele:

 • Skalérbar – udvid installation efterhånden som brugerne får el-bil
 • Tidsbesparende – det er en meget pris-bevidst løsning, hvis det bliver installeret af en erfaren installatør
 • Konstrueret efter de strengeste brandkrav

Ladestander AC

​For ladepunkter op til 22kW AC foretrækker vi Zaptec Pro. Det er en fremtidssikker og stabil ladeboks, som kan betjenes med App eller nøglebrik, supporterer fjernaflæsning og support, kan lastkompensere og ikke mindst har en indbygget godkendt el-måler for afregning af elafgiftsrefusion. Bemærk: de fleste el-biler kan ikke lade mere end 11kW.

En Zaptec Pro koster 9.995DKK excl. 25% MOMS.

Ladestander DC

Vi har også ladeløsninger over 22kW - hvilket er DC-ladere med CCS-combo stik.

​Vi kan tilbyde en 24kW ladeboks til 55.000DKK excl. 25% MOMS

Vi har ladestandere op til 350kW!

Priserne er excl. installation og stander.

Download pdf'er og få mere information

Har du en forespørgsel?

Har du brug for et tilbud, vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

blue_border

"Fantastisk og enestående service"

Fantastisk og enestående service! Kasper Panton er sublim og virkelig dygtig, samt yder et enormt højt serviceniveau. Panton El og Automation har mine varmeste anbefalinger.

Sebastian Bach

"Yderst professionelt forløb med Panton"

Yderst professionelt forløb med Panton el.
Hele forløbet var vældig behageligt, der er ikke en finger at sætte på hverken service eller kvalitet! Jeg kan varmt anbefale Panton El, til alle opgaver.

Anders Thomsen

"Meget tilfreds"

Super forløb ifm. køb af hybrid bil og opsætning af udstyr til opladning. Jeg fik min oplader og alt hvad der skulle til for at jeg nu er 100% klar til at lade min hybrid.

Lasse Faurholt

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

kontaktoplysninger

blue_border

Panton El og Automation​ A/S

Tinvej 8B, 4100 Ringsted

Telefon: 2829 6038

E-mail: kp@pantonel.dk

linkedin_121

Om virksomheden

blue_border

Alsidig el-, elektronik og automationsvirksomhed med kunder lokalt, regionalt og nationalt. Vi har en bred erfaring med opgaver inden for Healthcare, hospitaler, boligforeninger, fødevareindustri, off-shore, ladestandere