​Elinstallation

​Belysning​

Vi har fulgt med LED-belysningen siden den tog fart i starten af 2000. Især inden for lysdæmpning er LED-teknologien udfordret. Der udvikles konstant nye og bedre lyskilder, men de kan langt fra bruges sammen med alle de eksisterende og nye lysdæmpere på markedet. Det kræver en del kendskab til lysstyring og lysdæmpning i praksis at få sammensat en god belysning som ikke blinker, lyser svagt når slukket og eller ikke vil tænde igen. Vi kender nu faldgruberne og vil gerne give vores bud på en god belysning.​

​​LED-teknologien har også givet mulighed for at udvikle rigtig flotte og nyskabende lamper, idet lyskilden ikke fylder meget. Panton er et velkendt lampedesigner-navn, og vi synes også, at Panton El & Automation har godt styr på design og lyssammensætning, selvom Kasper Panton ikke kan tilskrives hverken VP Globe, Panthella eller Flowerpot. Vi kender andre knapt så dyre lamper, men mindst ligeså spændende – både til indendørs og udendørs brug.

​​

Kontakt Kasper Panton for at uforpligtende tilbud på nyt lys i jeres bolig, kontor, produktionshal, el. lign.

Har du en forespørgsel?

Har du brug for et tilbud, vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

blue_border

"Fantastisk og enestående service"

Fantastisk og enestående service! Kasper Panton er sublim og virkelig dygtig, samt yder et enormt højt serviceniveau. Panton El og Automation har mine varmeste anbefalinger.

Sebastian Bach

"Yderst professionelt forløb med Panton"

Yderst professionelt forløb med Panton el.
Hele forløbet var vældig behageligt, der er ikke en finger at sætte på hverken service eller kvalitet! Jeg kan varmt anbefale Panton El, til alle opgaver.

Anders Thomsen

"Meget tilfreds"

Super forløb ifm. køb af hybrid bil og opsætning af udstyr til opladning. Jeg fik min oplader og alt hvad der skulle til for at jeg nu er 100% klar til at lade min hybrid.

Lasse Faurholt

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

kontaktoplysninger

blue_border

Panton El og Automation​ A/S

Tinvej 8B, 4100 Ringsted

Telefon: 2829 6038

E-mail: kp@pantonel.dk

linkedin_121

Om virksomheden

blue_border

Alsidig el-, elektronik og automationsvirksomhed med kunder lokalt, regionalt og nationalt. Vi har en bred erfaring med opgaver inden for Healthcare, hospitaler, boligforeninger, fødevareindustri, off-shore, ladestandere