​Ladestander

Ladestander private​

​​

Velgennemprøvet løsning med afgiftsrefusion​ uden overraskelser

Vi kører selv el-bil og taler ud fra egne erfaringer.

Vi har en sikker løsning, om du er afgiftsberettiget eller ej. Kun hvis du kører mere end 35.000km om året, skal du overveje en fastpris løsning - ellers er vores løsning billigere.

En komplet installation koster normalt mellem 12-16.000kr inkl. 25% MOMS.

Vi besigtiger altid og giver en fast pris på hele din ladeløsning - ingen standardløsninger med overraskende ekstra-omkostninger og tekst med småt. Det mener vi er seriøst!

95% af alle forespørgsler blev i 2021 til ordre. Vi har alle materialer på lager, så vi kan installere indenfor 10 arbejdsdage!

Sådan gør du klar til elbil

Af gode grunde må du ikke installere ladebokse selv.​

Det er vigtigt, at din elbil eller hybridbil lader op via et sikkert og ubrudt kredsløb, der løber direkte fra din eltavle til dit ladepunkt, fx en ladeboks. De ledninger og installationer, du allerede har i dit hus, er kun beregnet til husholdningsapparater. Og selvom nogle apparater trækker en del strøm (fx tørretumbler og opvaskemaskine), er der ingen almindelige elinstallationer, der over længere tid kan klare en høj belastning i de 7-8 timer, det kan tage at oplade en elbil derhjemme.

Loven kræver en separat elinstallation for opladning af elbiler og plugin-hybrider.

Den separate installation til elbilen laves som en udvidelse af den eksisterende eltavle. Der skal monteres et nyt RCD-relæ (HPFI-relæ), og der skal trækkes et nyt kabel frem til den husvæg eller carport, som ladeboksen skal monteres på.

Ladeboksen bliver typisk placeret direkte på din husvæg eller i din carport med et fast kabel, som kun forsyner elbilen. Det er en nem løsning, som ligner den, du måske allerede kender fra ladestandere i bybilledet. Og det er en sikker løsning, fordi ladeboksen kan klare de høje belastninger over længere tid. Og så er det en smart løsning, fordi ladeboksen er intelligent: Ikke alene sikrer den, at bilen altid oplader stabilt og korrekt, hvilket er optimalt for batteriets levetid. Ladeboksen kommunikerer også med din elbil og sikrer, at ladekablet er korrekt forbundet inden opladning, og giver dig mulighed for at styre tidspunkter for opladning. Så kan du fx vælge at oplade om natten, hvor strømmen primært kommer fra vedvarende energikilder, og kWh-prisen (tariffen) typisk er på sit laveste. Vi er uafhængige af ladeoperatører og fabrikater og rådgiver kun om løsninger som giver den optimale oplevelse. 

Ladeløsningen med Spirii og Panton

Til private husholdninger anbefaler vi helt klart en selv-ejet ladeboks fra Zaptec og Spirii som ladeoperatør. Det er det perfekte match i øjeblikket. FDM anbefaler med god grund det samme.​

Download pdf'er og få mere information

Har du en forespørgsel?

Har du brug for et tilbud, vejledning eller et godt råd, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder​

blue_border

"Fantastisk og enestående service"

Fantastisk og enestående service! Kasper Panton er sublim og virkelig dygtig, samt yder et enormt højt serviceniveau. Panton El og Automation har mine varmeste anbefalinger.

Sebastian Bach

"Yderst professionelt forløb med Panton"

Yderst professionelt forløb med Panton el.
Hele forløbet var vældig behageligt, der er ikke en finger at sætte på hverken service eller kvalitet! Jeg kan varmt anbefale Panton El, til alle opgaver.

Anders Thomsen

"Meget tilfreds"

Super forløb ifm. køb af hybrid bil og opsætning af udstyr til opladning. Jeg fik min oplader og alt hvad der skulle til for at jeg nu er 100% klar til at lade min hybrid.

Lasse Faurholt

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

kontaktoplysninger

blue_border

Panton El og Automation​ A/S

Tinvej 8B, 4100 Ringsted

Telefon: 2829 6038

E-mail: kp@pantonel.dk

linkedin_121

Om virksomheden

blue_border

Alsidig el-, elektronik og automationsvirksomhed med kunder lokalt, regionalt og nationalt. Vi har en bred erfaring med opgaver inden for Healthcare, hospitaler, boligforeninger, fødevareindustri, off-shore, ladestandere